Πατώματα μασίφ-laminate

Προγυαλισμένο Δάπεδο

Τα προγυαλισμένα πατώματα παραδίδονται έτοιμα προς τοποθέτηση προσφέροντας ολοκληρωμένο φινίρισμα της ξύλινης επιφάνειάς τους. Η εταιρεια μας αντιπροσωπεύει μεγάλη γκάμα προγυαλισμένων δαπέδων από μεγάλα και αξιόπιστα εργοστάσια της Ευρώπης. Επεξεργάζονται με τις τελειότερες τεχνικές μεθόδους (παλαίωση, βαφή, λουστράρισμα….) και δίνουν επιφάνειες υψηλής αισθητικής και ατελείωτης ποικιλίας σχεδίων.

 

pat1 1

Δάπεδα Laminate

Η εταιρεια μας διαθέτει στην αγορά συνθετικά πατώματα Laminate από την Γερμανική εταιρία KRONOORIGINAL και αλλες εταιρειες.

Τα δάπεδα Laminate είναι μεγάλης αντοχής στη φθορά, στη χάραξη και στο κάψιμο από τσιγάρο. Οικολογικά κατασκευασμένα βάσει Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, εξασφαλίζουν την εντυπωσιακή εμφάνιση του ξύλου μέσα από μια μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων και διαστάσεων.

 

pat2 3

Deck Εξωτερικού Χώρου

Δάπεδα εξωτερικού χώρου από τροπική ξυλεία, με λεία επιφάνεια ή με ραβδώσεις που μειώνουν την ολισθηρότητα.

Από τη φύση τους παρουσιάζουν εξαιρετική αντοχή στην υγρασία και αποτελούν θαυμάσια επιλογή για χώρους γύρω από πισίνες, βεράντες, εξωτερικές σκάλες και κατασκευές μέσα σε κήπους.

Teak Burma

Το αρχικό του χρώμα είναι καφέ ανοιχτό. Είναι πολύ σταθερό και με μεγάλη αντοχή στην υγρασία.

Teak Αφρικής (Afromosia)

Το αρχικό του χρώμα είναι καφέ χρυσαφί, που μεταβάλλεται στο φως σε σκούρο καφέ. Είναι ξύλο σκληρό και διαθέτη μεγάλη αντοχή στην υγρασία.

Iroko

Το αρχικό του χρώμα είναι ανοιχτό καφέ, που μεταβάλλεται στο φως σε σκούρο καφέ με χρυσίζουσα απόχρωση. Ξύλο αντοχής με πολύ καλές μηχανικές ιδιότητες.

Bangirai

Τροπική ξυλεία από Ινδονησία με σκούρο καφε-κόκκινο χρώμα. Η μία του πλευρά είναι λεία, η αντίθετη με αντιολισθητικές ραβδώσεις, τοποθετείται και από τις δύο. Αποκλειστικά για εξωτερική χρήση (δάπεδα, μάντρες, επενδύσεις, κτλ.)

Ipe

Τροπική ξυλεία από Βραζιλία με σκούρο καφε-χρυσό χρώμα. Η μία του πλευρά είναι λεία, η αντίθετη με αντιολισθητικές ραβδώσεις, τοποθετείται και από τις δύο. Αποκλειστικά για εξωτερική χρήση (δάπεδα, μάντρες, επενδύσεις, κτλ.)

Πεύκο Εμποτισμού

Deck από εμποτισμένο πεύκο, σε χρώματα εμποτισμού καφέ και πράσινο. Ο εμποτισμός γίνεται σε συνθήκες υψηλής πίεσης, με οικολογικά υλικά, ώστε το υγρό που προστατεύει το ξύλο από φθορά να εισχωρήσει σε βάθος στο ξύλο.

 

pat3 1
pat4 1

Δάπεδα Μαλακής Ξυλείας

Τα πατώματα από ευρωπαϊκή ξυλεία πεύκης ή ελάτης καλύπτουν, εδώ και πολλά χρόνια, τα δάπεδα των Ελληνικών κατοικιών, ειδικά στην επαρχία. Ξύλα ανθεκτικά στην πάροδο του χρόνου, με καλές μηχανικές ιδιότητες, παράγονται σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων και profiles ανάλογα με την χρήση τους. Σημαντικό πλεονέκτημά τους τα μεγάλα μήκη στα οποία παράγονται, γεγονός που επιτρέπει την κάλυψη χώρων μεγάλων διαστάσεων (κατά μήκους), παράγοντας αρμονικά αισθητικά αποτελέσματα. Ιδανικά για αναπαλαιώσεις κατοικιών αλλά και για κατασκευές νέων στηριγμένων στο “χωριάτικο στυλ”.

Το Pitch Pine (S.Y.P), το πεύκο της Αμερικής, με τη χαρακτηριστική κιτρινοχρυσίζουσα εμφάνιση μετά το λουστράρισμα, χρησιμοποιείται ευρύτατα στην κατασκευή πατωμάτων και επενδύσεων εσωτερικών χώρων.

pat5 1